اطلاعیه مسابقات مجازی ایروبیک همگانی دانشگاههای کشور

آبان ۲۲, ۱۴۰۰

“قابل توجه کلیه دانشجویان گرامی : مسابقات مجازی ایروبیک همگانی دانشجویان دختر و پسر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور توسط دانشگاه الزهرا برگزار می گردد. مدارک مورد نیاز : یک قطعه عکس تصویر کارت دانشجویی یا گواهی اشتغال به تحصیل عکس دار کارت بیمه ورزشی کلیه شرکت کنندگان میبایست نسبت به ثبت نام و […]

“قابل توجه کلیه دانشجویان گرامی :

مدارک مورد نیاز :

1. یک قطعه عکس
  2. تصویر کارت دانشجویی یا گواهی اشتغال به تحصیل عکس دار
  3. کارت بیمه ورزشی
  4. کلیه شرکت کنندگان میبایست نسبت به ثبت نام و بارگذاری مدارک فوق از طریق سامانه ستاو حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۰/۹/۸ به آدرس زیر اقدام نمایند :                             https://setav.ir/stay-home/

علاقه مندان میتوانند جهت اطلاعات بیشتر و شرکت در این مسابقات حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۰/۹/۸ فایل پیوست (آیین نامه مسابقات) را مطالعه نموده و پس از ثبت نام مطابق راهنماییهای بندهای فوق ، با آقای مداحی مسئول امور تربیت بدنی دانشگاه به شماره تلفن۳۱۹۳۰۳۴۰-۰۲۳ تماس گرفته و مشخصات خود را (نام و نام خانوادگی، شماره دانشجوئی، کد ملی و شماره تماس ) به ایشان اعلام نمایند تا متعاقباً اقدامات تکمیلی انجام پذیرد. “

آئین نامه مسابقات ایروبیک مجازی