اطلاعیه مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه

آبان ۴, ۱۴۰۰

به اطلاع کلیه دانشجویان می­رساند مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۰۸:۰۰ الی ۱۴:۰۰ آماده خدمات­رسانی به دانشجویان در حوزه سلامت روان می­باشد.   ساعت و برنامه همکاری، پاسخ­گویی و ارائه خدمات هر کدام از کارشناسان مرکز، به شرح ذیل می­یاشد: *روزهای شنبه/ دوشنبه / چهارشنبه – ساعت: ۱۰:۰۰ الی […]

*روزهای شنبه/ دوشنبه / چهارشنبه – ساعت: ۱۰:۰۰ الی ۱۴:۰۰ سرکار خانم دکتر دوستی مشاور دانشجویی

تلفن تماس مشاور دانشجویی مرکز، سرکار خانم اکرم دوستی:۰۹۳۸۱۱۵۲۱۸۲/ امکان برقراری تماس تلفنی / ارسال پیام از طریق واتس­آپ.

*روزهای یک­شنبه و سه­شنبه – ساعت: ۰۸:۰۰ الی ۱۲:۳۰ سرکار خانم سارا ابراهیمی- کارشناس ارشد روان­شناسی عمومی.  تلفن تماس روان­شناس عمومی مرکز، سرکار خانم سارا ابراهیمی: ۰۹۳۹۷۳۲۵۴۱۵ / امکان برقراری تماس تلفنی / ارسال پیام از طریق واتس­آپ.

لازم به ذکر است به دلیل شیوع کرونا و عدم حضور دانشجویان مرکز مشاوره دانشگاه گرمسار امکان ارائه خدمات از طریق فضای  AdobeConnect را نیز برای دانشجویان فراهم نموده است. برای این کار ابتدا باید پس از تماس تلفنی و هماهنگی با مشاور یا روان­شناس جهت دریافت خدمات سلامت روان با هماهنگی ایشان در روز و ساعت مقرر پس از دریافت گذرواژه خودتان، وارد لینک مخصوص مشاوره مجازی ” تصویری” شوید و از خدمات مشاوره­ای لازم برخوردار شوید.

*هم­چنین لازم به ذکر است با توجه به تکمیل کارنامه سلامت روان توسط دانشجویان در سامانه سجاد و لزوم پیگیری فرآیند رسیدگی به پرونده­ها، کارشناسان این حوزه با دانشجویانی که ضرورت ارزیابی تکمیلی در کارنامه ایشان وجود دارد، تماس خواهند گرفت و این گروه از دانشجویان نیز موظف به همکاری و پاسخ­گویی به همکاران مرکز می­باشند. عدم همکاری دانشجویان موجب نقص پرونده آنها خواهد شد.

«لازم به ذکر است دانشجویان نیز می­توانند بنا به ضرورت دریافت خدمات مشاوره و روان­شناسی در ساعات اعلام شده با هر کدام از کارشناسان مرکز تماس حاصل نمایند».

شایسته است که دانشجویان فقط در ساعات اداری اعلام شده با شماره­های کارشناسان مرکز ارتباط برقرار نمایند. هم­چنین جهت ضرورت دریافت اطلاعات بیشتر و بروز هرگونه مشکل می­توانید با داخلی ۳۳۸، مرکز مشاوره دانشجویی تماس حاصل نمایید.