اطلاعیه تمدید مهلت ثبت نام وام های دانشجویی سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹

آذر ۲۳, ۱۳۹۹

به اطلاع کلیه دانشجویان متقاضی دریافت وام دانشجویی می رساند مهلت ثبت نام وام های دانشجویی سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ با توجه به شیوع بیماری کرونا و عدم حضور دانشجویان در دانشگاه ها، تا تاریخ ۱۳۹۹/۱۰/۰۵ تمدید شد. کلیه دانشجویان با ورود به پورتال دانشجویی صندوق رفاه به نشانی: www.bp.swf.ir می توانند نسبت به درخواست وام یا تشکیل پرونده اقدام […]

به اطلاع کلیه دانشجویان متقاضی دریافت وام دانشجویی می رساند مهلت ثبت نام وام های دانشجویی سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ با توجه به شیوع بیماری کرونا و عدم حضور دانشجویان در دانشگاه ها، تا تاریخ ۱۳۹۹/۱۰/۰۵ تمدید شد. کلیه دانشجویان با ورود به پورتال دانشجویی صندوق رفاه به نشانی: www.bp.swf.ir می توانند نسبت به درخواست وام یا تشکیل پرونده اقدام نمایند. لازم به ذکر است کلیه دانشجویان وام اولی (ورودی جدید و آن گروه از دانشجویان که تاکنون وام نگرفته اند) پس از تشکیل پرونده و ثبت نام در پورتال، باید اصل سند تعهد و کلیه مدارکی را که در اطلاعیه های قبلی اعلام شده بود، به دانشگاه ارسال نمایند تا ثبت نام اولیه آن ها تأیید و امکان ثبت درخواست وام برای این گروه از دانشجویان فراهم گردد. در غیر این صورت فقط ثبت نام اولیه و تشکیل پرونده دلیلی بر دریافت وام دانشجویی نخواهد بود. چون در صورت عدم دریافت مدارک ایشان ثبت نام اولیه آن ها توسط دانشگاه تأیید نخواهد شد و امکان دریافت وام را نخواهند داشت. هم چنین کلیه دانشجویان (وام اولی ها و دانشجویانی که پیش از این نیز وام گرفته و در پورتال پرونده دارند) باید نسبت به ارسال گواهی کسر از حقوق و آخرین حکم کارگزینی ضامن خود ( اعم از شاغل یا بازنشسته) اقدام نمایند و مدارک مذکور را  تا تاریخ ۱۳۹۹/۱۰/۰۵ به دانشگاه ارسال نمایند.

aiinname-vam

سند تعهد محضری جدید