اطلاعیه تکمیلی وام دانشجویی در سال تحصیلی ۱۴۰۱ – ۱۴۰۰

آبان ۱۵, ۱۴۰۰

به اطلاع کلیه دانشجویان می­ رساند تا تاریخ ۱۴۰۰/۰۹/۲۵ فرصت دارند با ورود به پورتال دانشجویی صندوق رفاه به نشانی: www.bp.swf.ir   نسبت به ثبت درخواست و یا تشکیل پرونده و ثبت­ نام اولیه اقدام نمایند. دانشجویانی که برای اولین بار نسبت به دریافت وام اقدام می­ نمایند؛ فرم­ های پیوست اطلاعیه وام را با […]

دانشجویانی که برای اولین بار نسبت به دریافت وام اقدام می­ نمایند؛ فرم­ های پیوست اطلاعیه وام را با دقت مطالعه و به طور کامل نسبت به ارسال مدارک اقدام نمایید. هم­چنین متقاضیان وام ضروری نیز باید فرم مخصوص وام ضروری را تکمیل و همراه سایر مستندات به دانشگاه ارسال نمایند.

دانشجویانی که تاکنون وام نگرفته­ اند نیز می­توانند از طریق ثبت­ نام در پورتال دانشجویی صندوق رفاه به نشانی: www.bp.swf.ir     نسبت به تشکیل پرونده و دریافت وام اقدام نمایند.

• افتتاح حساب بانک تجارت به نام خود دانشجو برای کلیه دانشجویان روزانه الزامی است.
  • پس از ثبت­ نام اولیه می­ بایست اصل سند تعهد محضری و فرم وام دانشجویی و مدارک ضامن و اطلاعات حساب بانکی دانشجو به اداره رفاه دانشجویی ارائه شود تا امکان تأیید اولیه از سوی دانشگاه و ثبت درخواست وام از سوی دانشجو فراهم شود.
  • ثبت­ نام و تشکیل پرونده در پورتال بدون ارائه مدارک و سند تعهد به دانشگاه، امکان دریافت وام را فراهم نخواهد کرد و باید پس از تشکیل پرونده در اولین فرصت نسبت به ارسال مدارک به دانشگاه اقدام نمایید.
  • هم­چنین معرفی ضامن و ارائه اصل سند تعهد محضری جهت اخذ وام، الزامی است و دانشجویان باید نمونه فرم تعهدنامه جدید صندوق رفاه را که در ذیل این اطلاعیه قرار داده شده را تکمیل و به همراه ضامن خود به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه و نسبت به تکمیل و تنظیم آن اقدام نمایند.
  • لازم به ذکر است کلیه دانشجویان (وام اولی­ ها و دانشجویانی که پیش از این نیز وام گرفته و در پورتال پرونده دارند، باید حتماً نسبت به ارسال گواهی کسر از حقوق و آخرین حکم کارگزینی ضامن خود (اعم از شاغل یا بازنشسته) اقدام نمایند.
  • دانشجویانی که در سا­ل­های گذشته وام گرفته­ اند، نیازی به تنظیم دوباره تعهدنامه جدید ندارند.

انواع وام­های دانشجویی عبارتند از:

• وام تحصیلی: ویژه دانشجویان روزانه/ مبلغ وام روزانه برای دانشجویان مجرد تا سقف: ۱۹.۵۰۰.۰۰۰ ریال و برای دانشجویان متأهل تا سقف ۳۹.۰۰۰.۰۰۰ ریال  در هر نیم­سال خواهد بود. هم چنین ارائه سند تأهل برای دانشجویان متأهل ضروری است.
  • وام شهریه: ویژه دانشجویان شبانه / مبلغ وام شهریه تا سقف ۱۳.۰۰۰.۰۰۰ ریال در هر نیم­سال خواهد بود که به حساب دانشگاه بابت تأمین بخشی از بدهی شهریه دانشجوی متقاضی واریز خواهد شد.
  • وام ضروری: شامل رویدادهای موارد خاص خواهد بود که عبارتند از:
  • تولد نوزاد دانشجوی متأهل : ۳۹.۰۰۰.۰۰۰ ریال
  • فوت پدر، مادر، همسر یا فرزند دانشجو: ۳۹.۰۰۰.۰۰۰ ریال
  • دانشجویان حادثه دیده در سوانح و تصادفات: ۶۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال
  • دانشجویان مبتلا به بیماری های خاص و پرهزینه: ۶۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال
  • بیماری خاص و پرهزینه یکی از اعضای تحت تکفل دانشجو: ۵۲.۰۰۰.۰۰۰ ریال
  • سایر موارد مشابه به تشخیص رئیس صندوق رفاه: ۶۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال
  • رویداد ازدواج: ۳۹.۰۰۰.۰۰۰ ریال/ استفاده از این رویداد و امکان دریافت وام ازدواج فقط یک بار در طول تحصیل امکان پذیر خواهد بود.حداکثر تا ۱۸ ماه پس از تاریخ عقد.
  • دانشجویان توان خواه: ۶۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال
  • دانشجویان برتر و نمونه کشوری و مبتکر: ۳۹.۰۰۰.۰۰۰ریال
  • حوادث و بلایای طبیعی: ۳۹.۰۰۰.۰۰۰ ریال
  • دانشجویان قهرمان ورزشی: ۲۶.۰۰۰.۰۰۰ ریال
  • لازم به ذکر است متقاضی وام ضروری در هر نیم­سال فقط از یک رویداد می تواند استفاده کند.
  • وام مسکن متأهلی: برای همه مقاطع تحصیلی – یک بار در طول هر مقطع

شهر تهران: ۳۲۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال

* کلان شهرها شامل شهرهای اصفهان / اهواز / شیراز / کرج / قم و کرمانشاه: ۲۶۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال

سایر شهرها: ۱۹۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال

*ضروری است پس از مطالعه آیین­ نامه پیوست، نسبت به ثبت درخواست و ارسال مدارک طبق شرایط مندرج در آن اقدام نمایید.

*نشانی دانشگاه جهت ارسال مدارک:

گرمسار سه ­راه حاجی ­آباد کدپستی: ۳۵۸۸۱۱۵۵۸۹ – خواهشمند است روی پاکت پستی حاوی مدارک ذیل نشانی نوشته شود: “مدارک وام دانشجویی ”

aiinname-vam