اطلاعیه انتخابات تشکل های دانشجویی

خرداد ۱۷, ۱۳۹۹

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم می رساند دانشجویان علاقمند به کاندیداتوری جهت عضویت در هفتمین دوره انجمن های علمی دانشجویی می­ رساند، جهت ثبت ­نام اولیه از روز شنبه مورخ ۱۷/۰۳/۱۳۹۹ لغایت سه‌شنبه۲۰/۰۳/۱۳۹۹ (به مدت ۴ روز) فرصت دارند فرم تقاضای عضویت را از طریق سایت دانشگاه (در ذیل همین اطلاعیه) دریافت نموده و پس از تکمیل اطلاعات، فرم نهایی […]

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم می رساند

دانشجویان علاقمند به کاندیداتوری جهت عضویت در هفتمین دوره انجمن های علمی دانشجویی می­ رساند، جهت ثبت ­نام اولیه از روز شنبه مورخ ۱۷/۰۳/۱۳۹۹ لغایت سه‌شنبه۲۰/۰۳/۱۳۹۹ (به مدت ۴ روز) فرصت دارند فرم تقاضای عضویت را از طریق سایت دانشگاه (در ذیل همین اطلاعیه) دریافت نموده و پس از تکمیل اطلاعات، فرم نهایی را به نشانی اینترنی:  ugsr.sc.uni@gmail.com ارسال نمایند. لازم به ذکر است در صورت کامل نبودن اطلاعات داخل فرم، داوطلب مورد نظر از لیست نهایی حذف می­گردد.

*شرایط عمومی و اختصاصی متقاضیان عضویت در انتخابات انجمن­های علمی- دانشجویی

الف: شرایط عمومی

1. اشتغال به تحصیل در رشته مربوطه
  2. عدم عضویت در شورای مرکزی دیگر تشکل­های دانشجویی اعم از صنفی، سیاسی، ورزشی و فرهنگی

«تبصره: اعضای شورای مرکزی دیگر تشکل­ها در صورت استعفاء یک ماه پیش از برگزاری انتخابات انجمن­های علمی و پذیرش آن می­توانند داوطلب عضویت در شورای مدیریت انجمن علمی شوند».

1. عدم محکومیت انضباطی منجر به توبیخ کتبی و درج در پرونده یا بالاتر
  2. گذراندن حداقل یک نیم­سال تحصیلی برای دانشجویان (دانشجوی ترم اول نباشد)
  3. داوطلب باید از زمان عضویت حداقل دو نیم­سال تحصیلی دیگر دانشجو باشد. (دانشجوی ترم آخر نباشد).
  4. عدم کسب معدل مشروط در نیم­سال تحصیلی گذشته

ب: شرایط اختصاصی

1. معدل نیم­سال گذشته داوطلب کمتر از میانگین معدل گروه در همان نیم­سال نباشد.
  2. داشتن حداقل یک مقاله علمی چاپ شده در نشریات علمی ترویجی، علمی پژوهشی یا علمی مروری و نشریات علمی تخصصی مشروط به تأیید مدیر گروه یا استاد مشاور انجمن
  3. اجرا یا همکاری در اجرای یک طرح پژوهشی و ارائه تأییدیه از کارفرما یا مجری طرح
  4. تألیف یا همکاری در تألیف یا ترجمه کتاب
  5. همکاری و مشارکت در اختراع ثبت شده یا طرح کارآفرینی مورد تأیید مراجع ذی­صلاح

تبصره: لازم به ذکر است فرد داوطلب می‌بایست واجد همه بندهای شرایط عمومی باشد ؛ اما داشتن حداقل یکی از شرایط اختصاصی کفایت می­کند. ضمناً متقاضیان هر رشته تحصیلی می‌بایست با توجه به میانگین معدل اعلام شده اقدام به ثبت نام نمایند.

میانگین معدل رشته­ های تحصیلی:

ردیف رشته میانگین معدل
۱ صنایع ۹۳/۱۴
۲ معماری ۰۳/۱۶
۳ عمران ۵۶/۱۴
۴ نفت ۲۹/۱۴
۵ علوم مهندسی ۹۸/۱۳
۶ علوم کامپیوتر ۲۷/۱۴

فرم ثبت نام انجمن های علمی و دانشجویی (۱)