اردوی یک روزه دانشجویان معماری جهت بازدید از بناهای تاریخی سمنان

اردیبهشت ۱۱, ۱۳۹۷

روز یکشنبه مورخ ۹۷/۲/۹ دانشجویان رشته معماری از بناهای تاریخی شهر سمنان بازدید بعمل آوردند. به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، اردوی یک روزه دانشجویان معماری دانشگاه گرمسار به همراه تعدادی از اساتید و پرسنل دانشگاه، جهت بازدید و اسیب شناسی از بناهای تاریخی سمنان از جمله تکیه پهنه، مسجد جامع، دروازه ارگ، خانه تدین […]

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گرمسار، اردوی یک روزه دانشجویان معماری دانشگاه گرمسار به همراه تعدادی از اساتید و پرسنل دانشگاه، جهت بازدید و اسیب شناسی از بناهای تاریخی سمنان از جمله تکیه پهنه، مسجد جامع، دروازه ارگ، خانه تدین و مسجد امام انجام گردید و مورد استقبال اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان سمنان قرار گرفت.

_P0A3993    _P0A4131 (1)