ارائه درس مهارت اموزی۱ (TMC)- دوره اموزش نرم ­افزار اتوکد

مهر ۱۲, ۱۴۰۰

پیرو آیین ­نامه ارتقای توان اشتغال­پذیری دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته و انعقاد تفاهم­نامه همکاری فی­مابین اداره کل آموزش فنی و حرفه­ای استان سمنان و دانشگاه و با توجه به اعلام نیاز برخی از گروه­های آموزشی، درس مهارت آموزی۱ (TMC)- دوره آموزش نرم ­افزار اتوکد در نیمسال اول سال تحصیلی ۰۱-۱۴۰۰ در این دانشگاه برای گروه­ […]

پیرو آیین ­نامه ارتقای توان اشتغال­پذیری دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته و انعقاد تفاهم­نامه همکاری فی­مابین اداره کل آموزش فنی و حرفه­ای استان سمنان و دانشگاه و با توجه به اعلام نیاز برخی از گروه­های آموزشی، درس مهارت آموزی۱ (TMC)- دوره آموزش نرم ­افزار اتوکد در نیمسال اول سال تحصیلی ۰۱-۱۴۰۰ در این دانشگاه برای گروه­ های مهندسی عمران، مهندسی معماری، مهندسی صنایع و علوم مهندسی ارائه می­گردد.

نکات مهم:

1. این درس به ارزش ۳ واحد ارائه می ­گردد.
  2. نمره آن در معدل کل و معدل ترم دانشجویان بی­ تاثیر است و فقط در کارنامه کل دانشجویان ثبت می گردد.
  3. مبلغ شهریه آن بر مبنای دفتر آموزش­ های آزاد دانشگاه همراه با پرداخت کمک هزینه از سوی دانشگاه برای دوره­ های روزانه و شبانه مبلغ ۲/۰۰۰/۰۰۰ ریال می ­باشد که پس از اخذ درس در سامانه آموزشی گلستان اعمال می­گردد و در پایان نیمسال می بایست دانشجویان پرداخت نمایند.
  4. زمان ارائه کلاس پنج­شنبه­ ها ساعت ۱۲-۹ می­ باشد.
  5. امتحان درس مذکور روز پنجشنبه مورخ ۱۴۰۰/۱۰/۱۱ ساعت ۱۲-۹ برگزار می­ گردد.
  6. بعد از اتمام دوره، گواهی شرکت در دوره مهارت آموزشی به تایید دانشگاه و فنی و حرفه ­ای صادر می­گردد.
  7. برای آن دسته از دانشجویان علاقه ­مند به اخذ مدرک بین­ المللی فنی و حرفه ­ای امکان شرکت در آزمون­ های مربوطه در مرکز فنی و حرفه ­ای واحد گرمسار فراهم می­ گردد. این دسته از دانشجویان می بایست در ابتدای شروع دوره درخواست خود را کتبا به اداره آموزش دانشگاه ارایه نمایند.
  8. دانشجویان در زمان انتخاب واحد می ­توانند درس مذکور را مازاد بر سقف واحد انتخابی (مازاد بر ۲۰واحد برای دانشجویان مشغول به تحصیل و مازاد بر ۲۴ واحد برای دانشجویان نیمسال آخر) اخذ نمایند.