سه شنبه ۴ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۴

اخبار جزوه ها، تکالیف و پروژه ها

قابل توجه دانشجویان درس پروژه فولاد و بتن استاد وحید و حمید صابری

دانشجویان جهت ارائه و دفاع از پروژه های خود می توانند روز شنبه مورخ ۱۳۹۸/۰۴/۲۲ ساعت ۰۹:۳۰ صبح مراجعه نمایند.

لازم به ذکر است بهمراه داشتن فایل و دفترچه محاسبات و نقشه ضروری است. ضمنا نمرات ثبت شده در سایت اولیه بوده و پس از دفاع اصلاح میشود. بدیهی است عدم شرکت در جلسه مذکور منجر به حذف درس خواهد شد.

قابل توجه دانشجویان درس پروژه استاد شیری پور

دانشجویان جهت ارائه و دفاع از پروژه های خود می توانند روز دوشنبه مورخ ۱۳۹۸/۰۴/۱۷ ساعت ۸ صبح به اتاق اعضای هیات علمی- دفتر دکتر شیری پور مراجعه نمایند.

——————————————————————————————————————————–

اطلاعیه پروژه های نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷، تاریخ و نحوه دفاع از پروژه های استاد اکرم و مشتاق به شرح ذیل می باشد:

پروژه سازه های فولادی و سازه های بتنی:

دوشنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۸ – ساعت ۱۵ الی ۱۸

پروژه تخصصی:

سه شنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۸ – ساعت ۱۵ الی ۱۸

نحوه دفاع از پروژه ها از طریق ایمیل برای دانشجویان متعاقبا ارسال می گردد.

قابل توجه دانشجویان درس استاتیک و مقاومت مصالح استاد مشتاق

کلیه کلاسهای استاتیک و مقاومت مصالح استاد مشتاق در تاریخ های ۱۲ و ۱۳ /۱۳۹۵/۱۰ راس ساعت ۱۴:۳۰ تشکیل می گردد.

قابل نوجه دانشجویان درس آزمایشگاه فیزیک ۱ استاد شیخ پور

دانشجویانی که در طول ترم در کلاس ساعت ۹:۳۰ در طول ترم حضور داشتند، امتحان پایان ترم آنها ساعت ۸ روز ۱۳ دی ماه

و دانشجویانی که در طول ترم در کلاس ساعت ۱۱ در طول ترم حضور داشتند، امتحان پایان ترم آنها ساعت ۱۱ روز ۱۳ دی ماه

برگزار می گردد.

قابل توجه دانشجویان درس آئین زندگی استاد مهدویان

حذفیات درس آئین زندگی استاد مهدویان، فصل های سوم، هشتم و نهم می باشد.

——————————————————————————————————————————–

• قابل توجه دانشجویان رشته مهندسی عمراندروس پروژه سازه­های فولادی، پروژه سازه­های بتنی و پروژه تخصصیاستاد مشتاق و اکرمجهت دریافت فایل صورت پروژه و راهنمای انجام پروژه، رفع اشکال، تعریف عناوین پروژه، بایستی مشخصات ذیل را به آدرس ایمیل استاد مشتاق و اکرم، h_akram1988@yahoo.com  moshtagh_amin@yahoo.com ارسال نمایند و در صورت تغییر آدرس ایمیل شخصی خود در حین انجام پروژه ها، آدرس ایمیل جدید خود را به آدرس مذکور اعلام نمایند.
    • ۱- نام و نام خانوادگی.
    • ۲- شماره دانشجویی.
    • ۳-نام درس پروژه اخذ شده:

(الف- پروژه سازه های فولادی                            ب – پروژه سازه های بتنی           پ – پروژه تخصصی).

• ۴-نیمسال اخذ شده درس پروژه:

(الف- نیمسال اول سال تحصیلی ۹۶-۱۳۹۵      ب- نیمسال تابستان ۱۳۹۵           پ- نیمسال­های گذشته).

گروه مهندسی عمران دانشگاه