مهر ۲۴, ۱۳۹۷

آیین آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه گرمسار با حضور مقام عالی وزارت علوم،تحقیقات و فناوری در مجموعه فرهنگی دانشگاه گرمسار برگزار گردید. در ابتدای مراسم پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، آقای دکتر لحمیان ریاست محترم دانشگاه گرمسار ضمن تقدیر و تشکر از حضور وزیر […]

در ابتدای مراسم پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، آقای دکتر لحمیان ریاست محترم دانشگاه گرمسار ضمن تقدیر و تشکر از حضور وزیر محترم علوم، نماینده محترم شهرستان گرمسار، فرماندار و امام جمعه محترم گرمسار و سایر مسئولان، آغاز سال تحصیلی را بهار علم و دانش دانسته و برای دانشجویان دانشگاه خصوصاً دانشجویان جدیدالورود، آرزوی موفقیت و برکت نمودند.

در ادامه مراسم آقای دکتر عسکری معاونت محترم اقتصادی استاندار سمنان، در سخنانی کوتاه با ارائه آمار اعلام داشتند، استان سمنان با نسبت جمعیت ۱ به ۶ از نظر تعداد دانشجو به جمعیت استان، یکی از پیشروترین استان های کشور در این زمینه است.

ایشان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به چند فاکتور از جمله: موقعیت منحصر به فرد گرمسار در کشور از نظر جغرافیایی، سرعت انباشت سرمایه انسانی در ۵ سال گذشته، وجود ۶ شهرک صنعتی فعال و منطقه ویژه اقتصادی در دست احداث، اعلام نمودند که این شهرستان در حال حاضر بخش بزرگی از بار توسعه پایتخت را برعهده دارد.

سخنران بخش دیگری از مراسم حجت الاسلام آرامی امام جمعه محترم شهرستان گرمسار بودند. ایشان در سخنانی کوتاه پس از خیرمقدم و تشکر از حضار، فرا رسیدن ایام اربعین حسینی و شهادت پیامبر اسلام (ص) و امام حسن مجتبی (ع) را تسلیت گفتند.

سپس جناب آقای دکتر کاتب نماینده محترم شهرستان گرمسار در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به وجود ۱۳ مرکز علمی و دانشگاهی در گرمسار، این شهر را به دلیل نزدیکی به تهران دارای پتانسیل تبدیل شدن به یک شهر دانشگاهی دانستند.

ایشان با اشاره به رتبه اول سرعت رشد علمی کشور در جهان، براساس تعداد مقالات ISI گام بعدی پس ازتوسعه کمی را کیفی سازی آموزش عالی در کشور و تبدیل دانش به ثروت از طریق شرکت های دانش بینان دانستند و اشاره نمودند که مجلس شورای اسلامی با تصویب قوانینی در این رابطه، حرکت در این مسیر را تسهیل نموده است.

سخنران بخش پایانی این مراسم جناب آقای دکتر غلامی وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری بودند.

ایشان با اشاره به برنامه های وزارتخانه مبنی بر کیفی سازی دانشگاه ها، از تشکیل ستادی در وزارتخانه جهت ارزیابی و نظارت بر دانشگاه ها خبر دادند. این ستاد کلیه امور مربوط به ارتقای سطح کیفی و علمی دانشگاه ها از جمله جذب اساتید و اعضای هیات علمی را رصد می نماید.

در خاتمه ایشان با اشاره به اینکه دانشگاه گرمسار جزو جوانترین دانشگاه های کشور می باشد، سرعت رشد آن را مناسب ارزیابی کرده و با اشاره به اینکه دانشگاه های دولتی از بودجه عمومی بهره مند می شوند، وجود مشکلات مالی در کشور را عامل کندی حل مشکلات و کمبودها در این دانشگاه دانستند و ابراز امیدواری کردند با همکاری همه مدیران و مسئولان شهرستان، هر چه سریعتر این مشکلات مرتفع گردد.

لینک خبر در سایت وزارت علوم تحقیقات و فناوری

آلبوم تصاویر